Vintermeny 11/2-12/3

DENNA MENY SERVERAS LÖRDAG - SÖNDAG
12-15 ELLER ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE.
HAR NI FRÅGOR ELLER ÖNSKEMÅL KRING SPECIALKOST ELLER ALLERGIER FRÅGA OSS GÄRNA OCH MEDDELA I SAMBAND MED BOKNING.
ÄR NI SÄLLSKAP PÅ FLER ÄN 10 PERSONER SÅ VILL VI ATT NI FÖRBESTÄLLER MATEN

FÖRRÄTTER

TILL FÖRRÄTTERNA SERVERAS HEMBAKAT BRÖD, LÖFWINGS KNÄCKET OCH VISPAT SMÖR

ENDIVE

serveras med rökt sidfläsk, Påverås Blå, rostade valnötter, senap och honungsvinegrett
105 kr

COGNACSGRAVAD RÅDJURSSADEL

serveras med löjrom från Vänern och hemgjord ört och citronmajonäs
195 kr

VARMRÄTTER

TILL VARMRÄTTERNA SERVERAS HEMBAKAT BRÖD, LÖFWINGSKNÄCKET, VISPAT BRYNT SMÖR OCH KAFFE ELLER TE EFTER MATEN

lÅNGBAKAD VILDSVINSKARRÉ

serveras med rödkål, plommonsås, vinterns grönsaker och rostad potatis
325 kr

SKREI/TORSKRYGG

serveras med palsternackspuré, ansjovissås, kapris, vinterns grönsaker och kokt potatis
345 kr

KONSTNÄRENS VILTKÖTTBULLAR

serveras med gräddig enbärssås, rårörda lingon, picklad morot och gulbeta och potatispuré
265 kr

RÖDBETSSOPPA

serveras med örtyoghurt
165 kr

DESSERT

APELSINPARFAIT

serveras med citrussallad, chokladsås och maräng
105 kr

KROGENS ÄPPELPAJ TOPPAD MED COCOS OCH MANDEL

serveras med hemlagad vaniljsås
95 kr

KLINGS VANILJGLASS

serveras med chokladsås och maräng
65 kr

CITRONKYSS

en liten hembakad citronbiskvi
25 kr

HEMBAKAD CHOKLADGRÄDDTÅRTA

med hallon och blåbär 6-8 bitar 425 kr
12-15 bitar 595 kr( beställs minst 3 dagar innan)