Vintermeny 11/2-12/3
DENNA MENY SERVERAS LÖRDAG - SÖNDAG
12-15 ELLER ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE.
HAR NI FRÅGOR ELLER ÖNSKEMÅL KRING SPECIALKOST ELLER ALLERGIER FRÅGA OSS GÄRNA OCH MEDDELA I SAMBAND MED BOKNING.
ÄR NI SÄLLSKAP PÅ FLER ÄN 10 PERSONER SÅ VILL VI ATT NI FÖRBESTÄLLER MATEN
FÖRRÄTTER
TILL FÖRRÄTTERNA SERVERAS HEMBAKAT BRÖD, LÖFWINGS KNÄCKET OCH VISPAT SMÖR
ENDIVE
serveras med rökt sidfläsk, Påverås Blå, rostade valnötter, senap och honungsvinegrett
105 kr
COGNACSGRAVAD RÅDJURSSADEL
serveras med löjrom från Vänern och hemgjord ört och citronmajonäs
195 kr
VARMRÄTTER
TILL VARMRÄTTERNA SERVERAS HEMBAKAT BRÖD, LÖFWINGSKNÄCKET, VISPAT BRYNT SMÖR OCH KAFFE ELLER TE EFTER MATEN
lÅNGBAKAD VILDSVINSKARRÉ
serveras med rödkål, plommonsås, vinterns grönsaker och rostad potatis
325 kr
SKREI/TORSKRYGG
serveras med palsternackspuré, ansjovissås, kapris, vinterns grönsaker och kokt potatis
345 kr
KONSTNÄRENS VILTKÖTTBULLAR
serveras med gräddig enbärssås, rårörda lingon, picklad morot och gulbeta och potatispuré
265 kr
RÖDBETSSOPPA
serveras med örtyoghurt
165 kr
DESSERT
APELSINPARFAIT
serveras med citrussallad, chokladsås och maräng
105 kr
KROGENS ÄPPELPAJ TOPPAD MED COCOS OCH MANDEL
serveras med hemlagad vaniljsås
95 kr
KLINGS VANILJGLASS
serveras med chokladsås och maräng
65 kr
CITRONKYSS
en liten hembakad citronbiskvi
25 kr
HEMBAKAD CHOKLADGRÄDDTÅRTA
med hallon och blåbär 6-8 bitar 425 kr
12-15 bitar 595 kr( beställs minst 3 dagar innan)